Middenspanning

E-VT is gespecialiseerd in het plaatsen van middenspanningscabines (ook wel hoogspanningscabines genoemd) tot 24Kv. Zowel vrijstaande (prefab) als inpandige cabines behoren tot de mogelijkheden.
Wij zorgen voor het ontwerp, de indeling, de plaatsing en inbedrijfname ervan. Hierbij houden wij rekening met de specifieke bedrijfsomstandigheden en de planning van de klant. Een goede en nauwe samenwerking met de distributie netbeheerder (DNB) is hierbij noodzakelijk.

Ook voor de renovatie en onderhoud van oude middenspanningscabines (volgens KB 04/12/2012) kan u bij E-VT terecht. Oude installaties beantwoorden vaak niet meer aan de huidige behoefte van het bedrijf. Bovendien vertonen oude installaties vaak verborgen gebreken en worden dan ook onbetrouwbaar.  Dit kan tot zeer gevaarlijk situaties leiden. E-VT lost dit graag voor u op!

Onze ervaren project engineers zorgen bij elk project voor de meest aangewezen oplossing. Hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met uw noden en wensen.

Uiteraard zijn wij gebonden aan de wetgeving en de laatste versie van het Synergrid C2/112.

Kortom, E-VT neemt het gehele project in handen. U heeft als klant 1 aanspreekpunt. 
Deze taken nemen wij graag op ons: 
• Plaatsen van een nieuwe (prefab) hoogspanningscabine 
• Renoveren van oude hoogspanningsinstallaties 
• Periodieke controle, onderhoud en reinigen van de cabine en de cellen

Wist u dat u (afhankelijk van uw verbruik) een hoogspanningscabine of middenspanningscabine op zeer korte tijd kan terugverdienen? Zie de grafiek onderaan.

 

Treugverdientijd hoogspanningscabine

 

Middenspanningscabines Middenspanning Hoogspanning Transformator hoogspanning Middenspanning Hoogspanningscabine
E-VT bv
Hoofdkantoor : Postbaan 65, 2910 Essen
BTW BE 0534 692 506
Route
Contact
T. 03 667 35 72
F. 03 546 39 39
info@e-vt.be
Contact
Deel deze pagina