Industriële elektriciteitswerken E-VT

Met meer dan 25 jaren ervaring op de teller, is de firma E-VT een gevestigde waarde op vlak van industriële elektriciteitswerken. Ons kantoor is gevestigd in Essen, ten noorden van Antwerpen.

We hebben reeds veel kennis en expertise opgebouwd omtrent middenspanning (in de volksmond ook wel eens hoogspanning genoemd).  Dit segment behoort dan ook tot de core business van E-VT. Enerzijds kan u op ons rekenen voor de plaatsing van een nieuwe middenspanningscabine. Anderzijds nemen wij ook de renovatie of expansie van bestaande cabines voor onze rekening. Deze beantwoorden vaak niet meer aan de noden van het bedrijf. Bovendien vertonen oude cabines vaak verborgen gebreken en zijn ze bijgevolg niet meer betrouwbaar. Wij lossen dit graag voor u op! 

Ook totaalprojecten nemen wij graag voor onze rekening. Dit kan gaan van een casco opgeleverd gebouw tot een sleutel-op-de-deur project. Hierbij zorgen we ervoor dat alle nodige voorzieningen werkend zijn. Denk hierbij aan een een datanetwerk met een bijhorende patchkastverlichtingtoegangscontrole, camerabewaking, inbraakbeveiliging,…

Naast middenspanning en totaalprojecten, kan u op E-VT rekenen voor bordenbouw, gebouwautomatisatie, industriële verlichting, keuringen, glasvezel, ... Verdere info over al onze activiteiten kan u terugvinden bij de verschillende tabbladen.

Bij al haar projecten werkt E-VT zeer nauw samen met de klant. Op basis van de noden en wensen van de klant, stellen we een aantal opties voor. In samenspraak met de klant en binnen het budget, wordt dan de juiste oplossing gekozen. Wij staan onze klanten van het begin tot het einde bij. Een goede klantenrelatie is voor ons dan ook uiterst belangrijk.

E-VT, als onderdeel van de AVT groep, werd op 19 juni 2018 overgenomen door VINCI Energies. Met deze overname zet VINCI Energies in op verdere groei in België. E-VT zal autonoom blijven opereren binnen de groep. 

 

EVT industriële elektriciteitswerken EVT industriële elektriciteitswerken
E-VT bv
Hoofdkantoor : Postbaan 65, 2910 Essen
BTW BE 0534 692 506
Route
Contact
T. 03 667 35 72
F. 03 546 39 39
info@e-vt.be
Contact
Deel deze pagina