Geachte bezoeker,

Armelec heeft een andere naam gekregen. Sinds april 2014 is Armelec overgenomen door de firma AVT. Samen met de nieuwe wind die nu door ons bedrijf waait, hebben we ook onze bedrijfsnaam veranderd in EVT. Ons doel is de 25 jaar lange ervaring die Armelec heeft, te combineren met de flexibiliteit en gedrevenheid van een jong bedrijf. Voor jullie, onze klanten en leveranciers, zal er weinig veranderen. U kan nog steeds rekenen op de service die u van ons verwacht. Ook zullen al onze oude e-mailadressen (@armelec.be) blijven werken.

Paul Breugelmans
paul@e-vt.be

 

Industriële elektriciteitswerken E-VT

De firma E-VT (voorheen Armelec) is gelegen in Essen, ten noorden van Antwerpen. Met meer dan 25 jaar ervaring is E-VT een gevestigde waarde in alles wat met industriële elektriciteitwerken te maken heeft in regio Antwerpen en Vlaanderen.

Middenspanning (in de volksmond ook wel hoogspanning genoemd ) is een noodzaak voor elk bedrijf dat een groot verbruik heeft. Na het transformeren van de spanning wordt deze verdeeld in een bedrijf door middel van een ALSB ofwel een laagspanningsbord.
Ook de bordenbouw  is voor E-VT een belangrijke tak.

Totaalprojecten behoren eveneens tot onze activiteiten. Van een casco opgeleverd gebouw tot een oplevering (sleutel op de deur) met alle voorzieningen werkend zoals een datanetwerk met een bijhorende patchkast, verlichting, toegangscontrole, camerabewaking, inbraakbeveiliging,…

E-VT werkt nauw samen met de klant. De uitbouw van een lange werkrelatie is daarbij primordiaal.

E-VT behoort tot de groep AVT, eveneens gesitueerd in Essen.

E-VT Industriële elektriciteitswerken E-VT Industriële elektriciteitswerken